Junior Einstein is een online educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Via de websites rekenen-oefenen.nl, taal-oefenen.nl, citotoets-oefenen.nl, topo-oefenen.nl en de-tafels-oefenen.nl kunnen kinderen op een leuke en verantwoorde manier oefenen. We zien ook dat kinderen graag gebruiken maken van onze websites. Wekelijks oefenen namelijk meer dan 100.000 kinderen met onze websites en worden miljoenen vragen gemaakt.

Onze websites bieden gestructureerde oefenprogramma’s onderverdeeld in thema’s en subthema’s, opgezet op basis van de input en ervaringen van tientallen docenten. Er is bewust voor gekozen om zoveel mogelijk aansluiting te zoeken bij de methoden die binnen het Nederlandse onderwijs gebruikt worden.


Ons team

Marc Sanders
OPRICHTER en CEO
Ik ben een paar jaar terug begonnen met het programmeren van werkbladen. Daar zijn uiteindelijk deze websites uit gegroeid. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Mede dankzij de feedback/inbreng van onze klanten, hebben we een prachtig product kunnen maken, waar ik enorm trots op ben.
Joan Sanders
SENIOR CONTENT DEVELOPER
Ieder kind wil graag leren. Een uitdagende leeromgeving helpt daarbij. Bij Junior Einstein kan ik mijn passie voor het onderwijs perfect uiten: het beste oefenmateriaal ontwikkelen, waarbij het leerplezier voorop staat. Ieder kind kan bij ons op zijn eigen manier, tempo en niveau leren en daardoor kunnen ze succesvol zijn.
Jelle de Rooij
DESIGN en USABILITY
Als ontwerper wil ik graag dingen maken die er toe doen. Waar mensen écht iets aan hebben. Die niet alleen mooi zijn, maar vooral nuttig en handig. Waar goed over is nagedacht.Wat dat betreft is Junior Einstein voor mij de ideale plek. Kinderen helpen om slimmer te worden, wie wil daar nou niet aan meewerken?
Michelle Leuveld
SENIOR CONTENT DEVELOPER
Als redacteur en content developer zit ik bij Junior Einstein helemaal op mijn plaats. Met mijn kennis en ervaring uit het onderwijs wil ik goede informatie, lesinhouden en artikelen aanleveren waar kinderen op een leuke en verantwoorde manier mee kunnen oefenen. Kinderen uitdagen, zelfstandig laten leren en het beste uit zichzelf laten halen. Dat is waar wij voor staan en waar ik dolgraag aan mee werk.
Dexter
Woof!